Ricardo írta:Pontosan mekkora a kijelző felbontása? Erről sajnos ellentétes híreket olvasok.

sajnálom én ilyen vagyok.

de sztem fehérbe is király 

a ps3 támogatás mégis mire jó? elmondanád? mert tudtommal az h ps3as játékok vannak egy mobilon....legalábbis ezt írják és az h 2,8"as vagy 3,0"ás a kijelző meg már édes mindegy látod mind2-n ami akarsz
Zárt operációs rendszert futtat, de nem okostelefon
Ugyan olyan zárt oprendszer az, mint ami ezen a mobilon is lesz. Okostelefon Symbian S60, Symbian Foundation, UIQ, Android ... rendszereket futtat, és ezeknek a rendszereknek a forráskódja nyílt. Nem úgy, mint a TouchWiz.

Mivan a psp-s telókba sem lesz auto focus mint a walkmanok 95%ában???Másban viszont szuper!!!!Ez a teló kellene nekem csak sztem 90k biztos lesz!! 

De a hátlap elég gagyinak tűnik!!!
Meg az a kamcsi már kinézetre is siralmas!!!
remélem a teljesítménye pont az ellenkezője lesz!! 

tibi12561256 írta:én azt olvastam más forumokban hogy nem mindenhol lehet érintőképernyővel irányítani a telót ez igaz?
mert ha igen akkor elég gagyira sikerült ez a teló.![]()

Szymi írta:Én 80.000 ft-ért jutottam hozá

Egyébként még NEM kapható
starwars56 írta:Gyerekek nem tudom most mit vegyek egy nokia 5530-at vagy az ainot mert megmondom őszintén (így akkartam mondani met máshogy nem tudok fogalamzni xD )a szívem SE-hez húzEgyébként még NEM kapható

iQkac írta:Ne már! Csak a médiában lehet használni az érintőkijelzőt? De annak úgy mi a fene értelme van?

) sem jó, hogy csak médiában kezelhető, másrészt meg PS3 vezérlés? Tudtommal adnak a PS-hez controller-t is...
Goblinfattyú írta:iQkac írta:Ne már! Csak a médiában lehet használni az érintőkijelzőt? De annak úgy mi a fene értelme van?
Ha tudnám! Ez egy halva született telefon. Lesz hozzá csicsás töltőállvány meg minden biszbasz drágító tényezőnek, amivel egy alaptelefont képesek lesznek vagy 100+ ezerért eladni. A w995, meg a tőbbi új SE ára után azon sem csodálkoznék, ha samsung i8910HD árban lenne.

starwars56 írta:Goblinfattyú írta:iQkac írta:...
....
Szerintem meg pont ez teszi egyedivé mert csúsztathatós érintős teló (hibrid) és tök jó zenei cuccokat adnak hozzá pl az a töltő állvány meg a blútuszos (most nem juttot eszembe hogy kell le írni xD xD)füles vagy mi mind1 szerintem zenei telónak csillagos 5-ös de az a 8 megapixel :SSS pont azé lesz drága :S

Egyébként ahogy láttam az egyik vidiben kétféleképpen lehet felvenni amikor hívnak 1. megoldás felcsúsztatod és megnyomod az felvevő gombot 2. megoldás van egy csúszka amit felkel tolnod egy bizonyos pontig és felveszi (érintésel)
. Meg még ahogy láttam érzékel az elforgatást is a menüben meg mindenhol (mint a nokia 5800-ba). Egyébként ez sztereós mert én eddig csak az alján láttam hangszórót felül is van egy mert én nem láttam
?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég